oh, but!

a blank page has never made me feel worthless. neither did work. neither did people. how about blank people?

how about the blank spots inside you?

ce sensibila esti, ma! da’ ce sensibila ai devenit! says who?

hurt people hurt people. and while being well aware of that, i’m also being dragged into the same. it would be funny if it wouldn’t be a bit sad.

ce ore frumoase! dar ce cer! ce vant! ce verzi is copacii si ce frumosi ti-s ochii! ce buna-i viata si ce bine-i cu de toate. si cu aia, si cu aia, si cu alea de ti le-ai dorit de acum cateva vieti si n-ai prea putut.

oh, da’ asa bine sa fie? asa job, asa bani? asa liniste si flexibilitate? asa casa frumoasa! asa flori si fete si baieti! asa par frumos, dupa ce-ai crezut ca o sa-ti cada tot, asa unghii pretty , asa mese! asa de toate? asa de mult?

asa de bucuresti si asa de aer? asa de sus si asa de soare? count the blessings! count, count and keep counting.

aduna si vestile bune pe care n-ai cui i le spune. si orele nesfarsite de netflix&numb. si limba muscata pana la sange si half smiles in aceleasi si aceleasi discutii. si nimicul. nimic, nimic, nimic peste tot si de peste tot. si capul sus, ca iaca ce bine-i si capul jos, ca sabia nu-l taie. sabia cui?? drobul de sare. parca nu mai era. parca te tinea viata si aveai aripi, parca se aranjasera toate, oh, asa de bine!

si zgomotul. zgomotul, zgomotul, zgomotul. si tranzactiile nesfarsite, si huruitul de peste tot. si granitele si lipsa lor. si tiparele. oh, tiparele! si minciunile, si ocolisurile si spoiala. si stransul laolalta, ca vine unul sau altul, ca vine momentul, ca suna telefonul, ca taraie interfonul, ca incepe emisiunea, ca tre sa cobori, ca tre sa platesti, ca tre sa ajuti, ca tre sa asculti, ca tre sa-ti dai seama again ca ai vorbit prea mult, prea degeaba, prea cand nu trebuia, ca ai gresit si aici, ca nu trebuia sa zici asta, ca trebuia sa taci sau sa n-auzi sau sa nu confirmi. ca n-ai strans hainele, ca n-ai trimis dovada, ca n-ai facut factura, ca n-ai spalat vasele, ca n-ai dat, dat, dat.

oh, mai taci, ca prea te plangi!

Un răspuns to “oh, but!”

  1. viorelacarmen Says:

    Incerc sa scriu un comentariu la ce ai scris tu dar mintea mea e blank. Cuvintele parca urla in mine dar nu sunt in stare sa scriu nimic. Dar mi place foarte mult sa citesc ce scrii. Ai o minte frumoasa.

Lasă un comentariu